Bergerat Monnoyeur

Bergerat Monnoyeur

De laatste jaren bouwt Cat® verder aan haar Next Gen gamma: topmachines uitgerust met hoogwaardige technologieën zoals de Grade Assist®, E-Fence, Payload en de 2D/3D-systemen.

Welke machines kan u bij ons testen?

  • D4 Next Gen uitgerust met Cat Grade, Cat Grade met slope assist of met 3D; AutoCarry, Cat Stable blad, standaard Slope Indicate
  • Enkele graafmachines zoals de 308, 315, 325 en 350… voor ieder wat wils
  • Wiellader 966XE Next Gen voor superieure brandstofzuinigheid, verhoogde productiviteit, bewezen betrouwbaarheid, veilige en comfortabele cabine…

Kom ook onze minigraver 301.5 spotten ergens op één van de toegangswegen! Waarom? Bergerat Monnoyeur geeft in 2024 de minigraver cadeau… ja helemaal gratis!

Speel nu al mee: https://bm-cat.com/be/nl/win-een-301-5-minigraafmachine/

Naast fan te zijn van Cat® machines hebben wij ook een hart van goud bij Bergerat Monnoyeur. Dit jaar kozen we om een hart onder de riem te steken van het Kinderkankerfonds van Gasthuisberg. Daarom verkopen tijdens Demo Days ook exclusieve Cat® producten. De winst gaat integraal naar het Kinderkankerfonds.

Wilt u nu al onze actie steunen? Dat kan: https://bm-cat.com/be/nl/samen-staan-we-sterker/

We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen tijdens de Demo Days 2024 om onze nieuwste machines te komen testen.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met de privacy policy.

www.demodays2024.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.