Nieuws

Demo Days - September 2024

03/05/2024 | Construction Hub

Construction Hub: uw toegewijde platform voor het verbinden van werkzoekenden en werkgevers binnen de bouw en engineering sectoren.

3/05/2024 | DEMO DAYS editie 2024 is in aantocht. Op 6, 7 & 8 september 2024 vindt Demo Days powered by Matexpo plaats op de Terril Saint-Antoine in Boussu.

De laatste jaren bouwt Cat® verder aan haar Next Gen gamma: topmachines uitgerust met hoogwaardige technologieën zoals de Grade Assist®, E-Fence, Payload en de 2D/3D-systemen.

Steelwrist is een wereldwijde fabrikant van tiltrotators, snelwissels en uitrustingsstukken voor graafmachines met het hoofdkantoor in Zweden.

Topcon Positioning Belgium is dé partner voor totaaloplossingen op het gebied van precisieplaatsbepaling binnen de bouw en topografie.

De Bruycker-Kemp (Reesink Construction Equipment Belgium B.V.) is distributeur in België van onder andere de merken Kobelco, Bomag, Atlas Schaeff en Gomaco.

06/09/2022 | DEMO DAYS blikt terug op een succesvolle tweede editie.

Met de laarzen doorheen het stof trotseerden de zowat 4.500 bezoekers van DEMO DAYS een prachtig parcours van 3km langs de exposanten doorheen de Terril Saint-Antoine in Boussu.

2/06/2022 | Naast het demonstreren en testen van de verschillende machines, zal er tijdens DEMO DAYS ook gewerkt worden aan de omgeving. Samen met Le Département de la Nature et des Forêts deed de organisatie van DEMO DAYS afgelopen weken een uitgebreide rondgang om de verschillende plaatsen aan te duiden waar we kunnen helpen bij het beschermen van het natuurdomein.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met de privacy policy.

www.demodays2024.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.